Groenendijk: 'Mooie stap, prachtig stadion en een enorme achterban'

Groenendijk: 'Mooie stap, prachtig stadion en een enorme achterban'

11-05-2020 10:29 Laatste update: 11:46
40

Alfons Groenendijk hoeft niet twee keer na te denken als FC Twente voor hem op de stoep staat. De voormalig oefenmeester van ADO Den Haag geeft aan dat de Enschedese club 'een mooie stap' voor hem zou zijn.

Groenendijk moest afgelopen seizoen vertrekken bij ADO Den Haag en zit sindsdien zonder club. "Volgens mij zijn er weinig clubs vrij", geeft Groenendijk aan in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "FC Twente? Dat zou ik wel echt een mooie stap vinden. Ze hebben een prachtig stadion en een enorme achterban. Wie weet", voedt de trainer de geruchten.

Groenendijk verbaast zich wel over het beeld dat er over hem geschetst wordt. "Blijkbaar ben ik een trainer met beperkingen, want ik heb tot nu toe alleen clubs gehad die op dat moment rechterrijtje waren", geeft hij aan. De trainer vindt dat zijn prestaties als trainer zeker niet slecht zijn geweest. "Dat verbaast me ergens wel. Rechtstreeks handhaven met Excelsior is een topprestatie. En voor wat ik in mijn eerste twee jaar bij ADO heb gepresteerd - meer winnen dan verliezen - moet je vijftig jaar terug in de tijd", sluit Groenendijk af.