Sparta bevestigt op handen zijnde overstap: 'Niet onderste uit de kan halen'

Sparta bevestigt op handen zijnde overstap: 'Niet onderste uit de kan halen'

11-05-2020 16:36
6

Sparta werkt mee aan de wens van Aleksandar Rankovic om de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag te worden. Directeur voetbal Henk van Stee van de Rotterdammers bevestigt dat de assistent van Henk Fraser op weg is naar de Hofstad.

"Hij heeft toestemming gevraagd om te praten en is in gesprek. Als hij wil en hij komt tot een akkoord dan gaan ADO Den Haag en Sparta er wel uitkomen", zegt Van Stee tegen Voetbal International. De Kasteelheren benadrukken dat Rankovic niet gratis de deur uitwandelt. "Wij werken op een gepaste manier mee, dat is wat anders inderdaad."

Volgens Van Stee zal Rankovic gemist worden. "Ik hem met hem de afspraak gemaakt dat als er een club voor hem komt, wij mee willen werken. Wij kennen zijn ambities en hij heeft het hier fantastisch gedaan. Hij werkt nu drie jaar samen met Fraser en je mag wel zeggen dat het een succesvol koppel is. Ik ben heel blij voor hem dat hij deze kans krijgt, maar ik vind het jammer voor ons. Zo is het ook."

"We wisten dat dit een keer kon gebeuren en als je afspraken maakt met elkaar dan moet je die ook nakomen en hoef je niet het onderste uit de kan te halen", besluit Van Stee, die nog met Fraser in gesprek gaat over een opvolger.