PSV zet 35 man in voor seizoenkaartencampagne en biedt all in-seizoenkaarten aan

PSV zet 35 man in voor seizoenkaartencampagne en biedt all in-seizoenkaarten aan

12-05-2020 07:54
96

PSV biedt komend seizoen twee verschillende seizoenkaarten aan, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren gaan werken met een reguliere jaarkaart voor Eredivisie-duels én een zogeheten all in-seizoenkaart.

Met dat laatste type jaarkaart zijn fans niet alleen bij Eredivisie-thuiswedstrijden, maar ook in de KNVB Beker en de Europa League verzekerd van hun eigen stoeltje: deze geldt voor de seizoenen 2020/2021 én 2021/2022. Als er komend seizoen helemaal geen publiek naar de stadions mag, zal de all in-seizoenkaart ook voor de jaargang 2022/2023 gelden.

PSV biedt de jaarkaarten met korting aan en stelt de fans in de gelegenheid om gecompenseerd te worden voor de gemiste thuiswedstrijden van het seizoen 2019/2020, al hoopt de club dat de meeste fans hier niet op ingaan. Hoewel het hoogst onzeker is wanneer er weer fans bij voetbalwedstrijden mogen zijn, begint PSV nu al met zijn seizoenkaartencampagne. "In totaal zijn 35 mensen uit onze organisatie daarmee bezig. Ook een aantal oud-voetballers helpt mee. Wij hopen heel veel mensen over de streep te kunnen trekken", vertelt commercieel directeur Frans Janssen aan het ED.