Heracles wil drukte voor zijn: 'Niet wachten op zevende voorstopper van AC Milan'

Heracles wil drukte voor zijn: 'Niet wachten op zevende voorstopper van AC Milan'

12-05-2020 09:58
65

Heracles Almelo is al druk bezig met de selectie van volgend seizoen. De nummer 8 van de Eredivisie verlengde met uithangborden Tim Breukers, Robin Pröpper en reservedoelman Michael Brouwer.

Verder komt Maximilian Rossmann niet in aanmerking voor een nieuw contract, heeft Dario van den Buijs een aanbieding afgeslagen, kijken ook Mohammed Osman en Alexander Merkel naar een eventuele transfer en twijfelt Heracles nog over de optie tot koop voor Delano Burgzorg. De club heeft voor komend seizoen nog geen nieuwe spelers vastgelegd, maar is al wel druk op zoek. "We willen nog altijd investeren in jonge spelers die in een opgaande lijn zitten. Feit is alleen dat wij niet de enigen zijn die achter die jongens aanzitten", laat technisch directeur Tim Gilissen weten aan TC/Tubantia.

Wedden

Meer odds

De Almeloërs willen de drukte op de markt voor zijn, mocht het transfergeweld los gaan barsten. "Je leest dat er straks veel goeie spelers beschikbaar zijn voor een appel en een ei. Maar hoe lang duurt dat?", vraagt Gilissen zich hardop af. Heracles wil niet afhankelijk zijn van toevalstreffers. "Ik geloof niet dat we moeten wachten op de zevende voorstopper van AC Milan die ergens een keer op de markt komt. We sluiten onze ogen niet voor een buitenkansje, maar gaan er geen beleid op maken."