SPORT: Barça en Inter vinden elkaar, 60 miljoen plus tweetal voor Martínez

SPORT: Barça en Inter vinden elkaar, 60 miljoen plus tweetal voor Martínez

12-05-2020 12:15
56

FC Barcelona staat op het punt om de transfer van Lautaro Martínez te beklinken, beweert Diario SPORT. De sportkrant meent dat Barça en Internazionale een akkoord naderen ter waarde van zestig miljoen euro, plus twee spelers.

De Catalanen zouden de transfer zelfs al in mei af willen ronden. Internazionale bepaalde de vraagprijs voor de 22-jarige Argentijn aanvankelijk op 111 miljoen euro, een bedrag dat Barcelona te gortig was. Volgens de berichtgeving in Spanje hebben beide partijen elkaar echter alsnog gevonden. Welke twee spelers in de deal met de Nerazzurri betrokken zullen worden, laat men nog in het midden. In Spanje werd Arturo Vidal al veelvuldig genoemd als mogelijk ruilobject.

Wedden

Meer odds

De regerend Primera División-kampioen zit al langere tijd achter Martínez aan. De zeventienvoudig Argentijns international is bezig aan zijn tweede seizoen in Milaan en maakt indruk als aanvalspartner van Romelu Lukaku: voordat het Serie A-seizoen onderbroken werd, was hij goed voor elf goals en drie assists. In de Champions League wist hij bovendien vijf keer het net te vinden.