'Cillessen overtuigt niet en mag al na één seizoen weg bij Valencia'

'Cillessen overtuigt niet en mag al na één seizoen weg bij Valencia'

12-05-2020 16:47 Laatste update: 16:53
59

De geluiden dat Jasper Cillessen al na één seizoen mag vertrekken bij Valencia worden steeds serieuzer. De Oranje-keeper heeft weinig indruk weten te maken in de sinaasappelstad.

Dat meldt Onda Cero. Andere Spaanse media meldden eerder al dat Cillessen mag vertrekken van Valencia. De doelman verloor zelfs even zijn basisplaats aan Jaume Doménech, die het onder meer tegen Ajax in de Champions League goed deed. 

Cillessen is een van de spelers die weg mag bij Valencia. Verdediger Eliaquim Mangala is de andere. De club hoopt zich aankomende zomer te versterken met een andere doelman, twee centrale verdedigers en twee aanvallers. 

FC Barcelona-doelman Neto wordt in verband gebracht met een terugkeer bij Valencia. Hij maakte vorig jaar juist de overstap van Valencia naar Camp Nou. Cillessen wordt gelinkt aan Ajax. Mundo Deportivo meldde onlangs dat Valencia bereid is om mee te werken als Ajax zich meldt, maar duidelijk is niet of de doelman daadwerkelijk in beeld is in Amsterdam. Ajax lijkt op zoek te moeten naar een vervanger voor André Onana, die een vertrekwens heeft.