'Transfervrije overgang Linssen van de baan: geen akkoord met Feyenoord'

'Transfervrije overgang Linssen van de baan: geen akkoord met Feyenoord'

12-05-2020 18:31 Laatste update: 18:37
100

Bryan Linssen zet zijn loopbaan niet voort bij Feyenoord. Beide partijen hebben geen akkoord weten te bereiken over een contract, meldt Voetbal International. Het salaris bleek een te groot struikelblok.

De 29-jarige aanvaller vertrekt deze zomer transfervrij bij Vitesse en was al enige tijd in gesprek met Feyenoord. Trainer Dick Advocaat is zeer gecharmeerd van Linssen en wilde hem per se hebben, zeker nu Luis Sinisterra voorlopig nog in de lappenmand zit. De Rotterdammers wilden dan ook best ver gaan voor de sterspeler van de Arnhemmers, maar een akkoord werd niet gesloten, weet VI.

Het Algemeen Dagblad meldde zondag al dat de onderhandelingen in een impasse dreigden te geraken. Technisch directeur Frank Arnesen en de Vitesse-aanvoerder zouden 'elkaar aankijken'. Dat had alles te maken met de coronacrisis én de nieuwe situatie in De Kuip. Feyenoord wil namelijk geen vorstelijke salarissen meer uitdelen.

Linssen was in het afgebroken seizoen goed voor veertien goals en vijf assists in de Eredivisie. Daarmee eindigde hij op een gedeeld derde plaats op de topscorerslijst. Hij speelde sinds 2017 voor Vitesse, maar maakte in december al bekend op een nieuw avontuur te azen.