Linssen 'kan miljonair worden' en verlegt blik: Die stap maak ik nu het liefst

Linssen 'kan miljonair worden' en verlegt blik: "Die stap maak ik nu het liefst"

12-05-2020 20:32
164

Bryan Linssen zet zijn zinnen op een buitenlands avontuur nu hij geen akkoord heeft bereikt met Feyenoord. Dat vertelt de 29-jarige aanvoerder van Vitesse aan Omroep Gelderland.

De Rotterdamse club bevestigde dinsdagavond dat beide partijen er niet uit zijn gekomen. "Een fantastische club", reageert Linssen. "De coronacrisis maait alles omver. Als Feyenoord komt, zeg je daar niet direct nee tegen. We zijn er inderdaad niet uitgekomen, dat klopt. Mijn gevoel moet wel overeenkomen met redelijke normen. Feyenoord gaat dus niet door."

Volgens de regionale omroep laten bronnen uit het kamp van de aanvaller weten dat Feyenoord in eerste instantie een 'niet serieus te nemen' voorstel deed. Linssen heeft een zwak voor de Rotterdamse club, maar voelde zich niet serieus genomen, zo klinkt het. Het aanbod werd nog wel verhoogd, maar het was niet genoeg om hem te overtuigen.

Linssen kan in het buitenland bovendien een veelvoud opstrijken. "Ik heb ook altijd gezegd dat ik een club in het buitenland zie zitten. Die stap maak ik nu het liefst. Ik heb daar een aantal mooie opties", vertelt de Vitesse-captain, die volgens Omroep Gelderland bij een volgende stap miljonair kan worden.