Linssen niet blij met onderhandelingstactiek Feyenoord: Dat vond ik vreemd

Linssen niet blij met onderhandelingstactiek Feyenoord: "Dat vond ik vreemd"

12-05-2020 22:18
157

Bryan Linssen wilde graag voor Feyenoord spelen, maar is teleurgesteld over de manier van onderhandelen van de Rotterdamse club. Hij hoopt nu op een transfer naar het buitenland. Een Duitse club uit het rechterrijtje is concreet en ook er is belangstelling uit China en Dubai.

Voetbal International meldde al dat Linssen de aankomende seizoenen niet in De Kuip te bewonderen is. De aanvaller van Vitesse bevestigde dat tegenover Omroep Gelderland en gaat in gesprek met de Gelderlander uitgebreider in op zijn afgeketste transfer.

Linssen geeft aan teleurgesteld te zijn over het eerste bod dat Feyenoord deed. Naar verluidt was de eerste aanbieding vergelijkbaar met zijn huidige Vitesse-salaris. Het management van Linssen deed vervolgens een tegenbod, waarna Feyenoord weer met een fors verbeterde aanbieding terugkeerde.

"Ik wil geen spelletjes spelen", zegt Linssen tegen de Gelderlander. "Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd. Maar na ons tegenbod kon het bod van Feyenoord nog fors omhoog. Dat vond ik vreemd. Ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord."

Linssen vindt het opvallend dat het eerste bod van Feyenoord zo laag was, terwijl hij met technisch directeur Frank Arnesen 'een geweldig gesprek had'. "Dat bod stond in geen verhouding tot ons gesprek. Feyenoord gaf aan mij dolgraag te willen hebben. Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie."