Hoofdprijs voor Sierhuis: Ze hadden me niet gehaald voor het tweede elftal

Hoofdprijs voor Sierhuis: "Ze hadden me niet gehaald voor het tweede elftal"

Gepubliceerd: woensdag 13 mei 2020 om 09:40wo 13-05-2020 om 09:40

Kaj Sierhuis kan niet wachten tot er weer gevoetbald kan worden in Frankrijk. De 22-jarige spits maakte vlak voor de winterse transferdeadline de overstap naar Stade Reims, maar raakte geblesseerd bij zijn debuut.

Groningen wilde de van Ajax gehuurde Sierhuis liever niet kwijt, maar moest zich gewonnen geven door een bod van vier miljoen euro. "Daar sprak waardering uit", reageert de spits in gesprek met De Telegraaf. "Ze hadden me niet gehaald voor het tweede elftal."

Sierhuis is in Reims bij een 'stevige middenmoter' belandt, vertelt hij. "Een club die zich afgelopen jaren goed heeft geroerd op de transfermarkt. Zowel wat ingaande als uitgaande transfers betreft. Stade is een goed gestructureerde en gedisciplineerde ploeg dat weinig goals tegen krijgt. Alleen: ze konden voorin nog wel wat doelpunten gebruiken. Ik denk dat ik in dat plaatje pas."

Vijf dagen na zijn komst begon Sierhuis meteen in de basis. Na een kwartier ging het echter mis. "Ik zat er lekker in toen ik na een één-tweetje de bal in de lucht met gestrekt been en met mijn grote teen wilde aannemen." Het gevolg: een geknapte hamstring. "Ik heb nog niets kunnen laten zien bij een nieuwe club."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws