Geen contact tussen Ajax en Magallán: 'Zodra dat duidelijk is, gaan we praten'

Geen contact tussen Ajax en Magallán: 'Zodra dat duidelijk is, gaan we praten'

13-05-2020 16:05 Laatste update: 16:22
40

Ajax heeft nog geen contact gezocht met Lisandro Magallán. Dat laat zijn Nederlandse zaakwaarnemer Steinar Dietz van Essel Sports weten aan Ajax Showtime. De Argentijnse verdediger wordt dit seizoen verhuurd aan Alavés.

Magallán kondigde eerder deze week aan dat hij in de zomer terugkeert naar Amsterdam. Over de intenties van Ajax is er nog geen duidelijkheid. "Er is nog geen gesprek geweest", zegt Dietz. "Hij focust zich op het uitspelen van de Spaanse competitie. Het is nog niet duidelijk wanneer de competitie hervat wordt. Mogelijk beginnen ze weer op 12 juni. Zodra dat duidelijk is, gaan we met Ajax praten."

De vraag is of er nog toekomst is voor Magallán in de Johan Cruijff Arena. Erik ten Hag heeft met Joël Veltman, Daley Blind, Lisandro Martínez, Perr Schuurs, Edson Álvarez en Jurriën Timber, die net voor de coronastop debuteerde, de nodige opties achterin. Ondanks dat directeur Marc Overmars voorlopig geen aankopen zal doen, wordt Ajax regelmatig gelinkt aan verdedigers. Magallán staat sinds januari 2019 onder contract in Amsterdam.