Boulahrouz uitgesproken: Heel eerlijk? Ik vind er geen reet aan

Boulahrouz uitgesproken: "Heel eerlijk? Ik vind er geen reet aan"

13-05-2020 19:42
18

Khalid Boulahrouz blijft niet per se thuis voor de herstart van de Bundesliga komend weekeinde. De voormalig verdediger van onder meer Hamburger SV en VfB Stuttgart vindt het maar niets dat er in lege stadions wordt gespeeld.

"Heel eerlijk? Ik vind er geen reet aan", zegt Boulahrouz in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ze gaan voetballen zonder publiek, dat is toch helemaal niet leuk? Normaal gesproken speel je daar in stadions die met minstens 40.000 man gevuld zijn. Daar raak je gemotiveerd van. Voor mij zou het echt niks zijn, spelen zonder supporters op de tribune. Een vol stadion geeft een gaaf gevoel. Supporters zijn een groot onderdeel van het spel."

Boulahrouz waarschuwt ook voor het niveau. "We mogen niet al te veel verwachten, denk ik", stelt de 35-voudig international van Oranje. "De vraag is hoe fit die jongens zijn en hoe ze uit deze bizarre situatie komen. Het is echt gissen. Spelers kunnen best individueel hebben doorgetraind, maar met dagelijkse uren in het krachthonk bouw je geen duelkracht op. Het is voor alle spelers nieuw, iedereen zal weer opnieuw moeten opstarten."