'AC Milan zet door voor Dumfries: Rodríguez mag naar PSV om prijs te drukken'

'AC Milan zet door voor Dumfries: Rodríguez mag naar PSV om prijs te drukken'

13-05-2020 20:27
122

Denzel Dumfries mag zich mogelijk opmaken voor een transfer naar AC Milan komende zomer. Volgens de Corriere dello Sport maken de Rossoneri al sinds februari werk van een transfer van de 24-jarige rechtsback van PSV, maar proberen ze nu door te drukken.

Vanaf die maand wordt Dumfries niet geheel toevallig bijgestaan door zaakwaarnemer Mino Raiola. Om de transfersom te drukken is Milan bereid om Ricardo Rodríguez in ruil aan te bieden. De Zwitserse linksback speelde het afgelopen halfjaar al op huurbasis voor PSV. Toch heeft Dumfries nog altijd een prijskaartje van zo'n twaalf tot vijftien miljoen euro, schrijft de Italiaanse sportkrant.

De Oranje-international moet in San Siro de opvolger worden van jeugdproduct Davide Calabria, die op de nominatie staat om verkocht te worden om geld in het laatje te brengen. Dumfries was in het afgebroken seizoen in de Eredivisie goed voor zeven goals en twee assists in 25 duels. Onlangs voedde hij zelf de speculaties met een onwennige reactie voor de camera van FOX Sports.