Tagliafico: 'Ajax is een geweldige club, maar de Eredivisie is niet heel sterk'

Tagliafico: 'Ajax is een geweldige club, maar de Eredivisie is niet heel sterk'

13-05-2020 23:15 Laatste update: 23:20
170

Nicolas Tagliafico heeft nog niet besloten waar hij volgend seizoen wil spelen. De Argentijn is een van de spelers die bij Ajax mag vertrekken. 

Ajax is niet van plan om voor een vertrek van Tagliafico te liggen. Een transfer was vorig jaar in zicht, maar tegen verbeterde financiële voorwaarden bleef hij nog een jaar in Amsterdam. Onder meer Atlético Madrid wilde hem hebben. "Atlético Madrid was vorig jaar geïnteresseerd, maar we besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven. Dit jaar ligt alles nog open. We zullen afwachten wat er gebeurt", zegt Tagliafico bij Radio Continental.

Nu wordt FC Barcelona genoemd. Hoe concreet het is, is niet duidelijk. Tagliafico is in ieder geval wel ambitieus. "Je droomt er altijd van om in de beste competities en bij de beste clubs te spelen", zegt de linksback. "Ajax is een geweldige club, maar de competitie is niet heel sterk."

"Ik ga liever niet in op geruchten. Dat laat ik over aan m'n zaakwaarnemer", zegt Tagliafico diplomatiek. Ook Chelsea en Tottenham Hotspur zijn al eens genoemd. "De Engelse competitie is voor mij de beste competitie ter wereld. De Primera Division komt daarna en daarna de Serie A. Als er iets langskomt, zullen we dat bespreken."