'PSV doet drie talenten een aanbieding: keepersduo kijkt naar andere clubs'

'PSV doet drie talenten een aanbieding: keepersduo kijkt naar andere clubs'

14-05-2020 07:21
18

PSV wil de aflopende contracten van talenten Sekou Sidibe, Robin Schoonbrood en Tijn Daverveld verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Eerder werd ook de zeer talentvolle Belgische doelman Maxime Delanghe al langer vastgelegd.

Sidibe (19), Schoonbrood (20) en Daverveld (20) komen uit voor Jong PSV, maar waren door de aflopende verbintenissen in onzekerheid over hun toekomst. Nu heeft PSV hen een aanbieding gedaan. Doelman Mike van de Meulenhof heeft ook een aflopend contract, maar zal na dit seizoen uit Eindhoven vertrekken. Ook doelman Youri Roulaux is op zoek naar een nieuwe club. Daarnaast vertrekken ook Maxime Soulas, Amar Catic en Steven Theunissen.

De gaten bij Jong PSV worden aangevuld door spelers van die dit seizoen bij PSV Onder-19 spelen. Mees Kreekels (18) is volgens het ED een van hen. In de hoofdmacht heeft PSV ook nog een belangrijk besluit te maken: het contract van de 34-jarige Ibrahim Afellay loopt af en het is nog niet duidelijk of de routinier ook volgend seizoen in Eindhoven speelt.