Tagliafico niet happy door coronamaatregelen Ajax: 'Ik voel me steeds uitgeput'

Tagliafico niet happy door coronamaatregelen Ajax: 'Ik voel me steeds uitgeput'

14-05-2020 10:57
41

Nicolás Tagliafico heeft het niet makkelijk. Het liefst zou de Argentijnse linksback van Ajax weer elke dag trainen en wedstrijden spelen, maar dat zit er door de coronamaatregelen van de Nederlandse regering niet in.

Tagliafico traint na een voetballoze periode van twee maanden weer drie keer per week bij Ajax. "De club heeft ons drie weken vrijaf gegeven, nu trainen we drie weken en dan krijgen we nog eens drie weken vakantie. Het is erg vreemd", vertelt hij aan Radio Continental. "Op deze manier trainen is ook lastig. Omdat ik niet elke dag train, voel ik me steeds uitgeput."

De beslissing van Den Haag om geen massa-evenementen toe te staan tot 1 september, maakt Tagliafico ook somber. "Het is raar. De regering doet op deze manier niet veel voor de sport. Andere competities beginnen nu wel weer", constateert de Argentijn, die ook het afkappen van de Eredivisie 'jammer' vindt. "We hadden evenveel punten als AZ. Ik denk dat de Champions League-inkomsten zullen worden verdeeld onder alle clubs in Nederland."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to it, taking precautions but really keen! I missed you ⚽ /// ¡De vuelta, con precaución pero con ganas! Te extrañaba ⚽️ #training #ajax

Een bericht gedeeld door Nicolas Tagliafico (@tagliafico3) op