Telegraaf reageert snel op Dest-nieuws: Niet bij mij gemeld en niet bij Ajax

Telegraaf reageert snel op Dest-nieuws: "Niet bij mij gemeld en niet bij Ajax"

15-05-2020 10:41 Laatste update: 10:53
64

Het nieuws van Veronica Inside dat Sergiño Dest op weg is naar FC Barcelona is volgens De Telegraaf veel te voorbarig. De zaakwaarnemer van Dest laat aan de krant weten dat de Spaanse club zich niet heeft gemeld.

Veronica Inside pakte vrijdagochtend uit met het nieuws dat de Ajacied niet naar Bayern München, maar naar FC Barcelona vertrekt. De Catalaanse club zou het nieuws nog stilhouden vanwege de coronacrisis. "Barcelona heeft weleens geïnformeerd naar de situatie van Sergiño, maar dat was het", zegt zaakwaarnemer Joes Blakborn tegen De Telegraaf. "Er is geen concrete belangstelling. Barcelona heeft zich niet bij mij gemeld en niet bij Ajax."

Bij Ajax wordt er al langer rekening gehouden met een vertrek van Dest. De rechtsback stond afgelopen winter al in de serieuze belangstelling van Bayern München, dat een bod van twintig miljoen euro op hem uitbracht. In Duitsland zijn er de afgelopen weken steeds meer berichten dat Bayern München komende zomer opnieuw een poging wil wagen voor Dest.