Cambuur hoopt na uitspraak op topscorer: 'Ik zou er geen nee tegen zeggen'

Cambuur hoopt na uitspraak op topscorer: 'Ik zou er geen nee tegen zeggen'

15-05-2020 12:47
23

Robert Mühren wijst nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie niet op voorhand af. De spits van Zulte Waregem, die dit seizoen aan Cambuur werd verhuurd en daar topscorer van de competitie werd, heeft het goed in Leeuwarden.

Cambuur kreeg donderdagavond te horen dat de club niet zal promoveren. Dat is voor Mühren geen reden om Leeuwarden te verlaten, ondanks dat een uitdaging in de Eredivisie een logische vervolgstap lijkt. "Naar de Eredivisie is geen gekke gedachte, maar ik heb het hier enorm naar mijn zin gehad", zegt hij voor de camera van FOX Sports. "Ik voel me helemaal niet te groot om nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie te spelen."

Op dit moment is het Belgische Zulte Waregem broodheer van Mühren. Als zij tot een akkoord met Cambuur komen over een nieuwe huurperiode is de spits uit Purmerend tevreden. "Dan zou ik geen nee zeggen. Ik kan hier elke week met plezier voetballen en we hebben dit jaar laten zien dat we ook heel mooi voetbal spelen. Dat is voor de fans ook fantastisch. Dus ik zou er geen nee tegen zeggen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s