'FC Utrecht heeft vertrouwen in me, ze hebben me niet voor niets laten debuteren'

'FC Utrecht heeft vertrouwen in me, ze hebben me niet voor niets laten debuteren'

16-05-2020 00:01
19

FC Utrecht-belofte Mitchell van Rooijen maakt zich niet druk omdat hij het afgelopen seizoen slechts één keer in actie kwam voor het eerste elftal. De vleugelspeler was een tijdje geblesseerd.

Van Rooijen maakte op 17 januari zijn officiële debuut voor Utrecht in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (3-3). "Ik moet zorgen dat ik er sta wanneer de trainer mij nodig heeft. Ik moet op de deur blijven kloppen", zegt hij in het Forza Magazine.

Wedden

Meer odds

Van Rooijen is met zijn 21 jaar al wat ouder, maar geeft aan geduld te hebben. "Ik ben hier nog lang niet klaar. Ik ben een jongen van de club, ik kom hier vandaan. FC Utrecht heeft uitgesproken vertrouwen in me te hebben, ze hebben me niet voor niets laten debuteren."

"Voor mij is het een droom die uitkomt dat ik hier elke dag mag zijn en dat ik mag spelen voor de club. Ik ben sinds mijn geboorte supporter van FC Utrecht. Ik heb altijd een seizoenkaart gehad, ik weet dus dat het Utrechtse publiek graag strijd en passie wil zien. Ik kan niet wachten om het elke week te laten zien. Mijn ouders zijn ook echt fanatieke supporters. Zij hebben mij vernoemd naar Mitchell van der Gaag."