'Busquets kan ondanks Barcelona-ambitie aanbiedingen uit La Liga verwachten'

'Busquets kan ondanks Barcelona-ambitie aanbiedingen uit La Liga verwachten'

Gepubliceerd: zaterdag 16 mei 2020 om 12:26za 16-05-2020 om 12:26

Oriol Busquets hoopt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans te krijgen bij FC Barcelona, maar de kans is groot dat er nog geen plaats voor hem is in Camp Nou. Meerdere clubs uit de Primera División hopen de 21-jarige middenvelder te huren, meldt AS.

Busquets speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Twente. In Enschedese dienst kwam hij tot 21 optredens in de Eredivisie. De Spanjaard dringt nu aan op een plekje in het keurkorps van Quique Setién. "Ik weet dat het ingewikkeld wordt om te slagen, omdat Barcelona het beste team van de wereld is. Maar ik wil bij deze club spelen. Nee is geen optie. Na zo veel jaar opoffering wil ik voor mijn familie vechten om het mogelijk te maken. Ik moet de kans pakken", liet hij al weten.

Bij Barcelona twijfel ze echter of Busquets er al klaar voor is. Een verhuurperiode in Spanje lijkt waarschijnlijker. Dat wordt als de ideale kans gezien om ervaring op te doen op het hoogste niveau. Volgens AS tonen met Celta de Vigo en Deportivo Alavés al twee clubs interesse. Eerder werd hij ook in verband gebracht met een tijdelijke overstap naar de Bundesliga.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws