Suárez, Van Dijk en Hateboer maken gebaar en staan geplaagd FC Groningen bij

Suárez, Van Dijk en Hateboer maken gebaar en staan geplaagd FC Groningen bij

16-05-2020 16:09
113

Virgil van Dijk en Luis Suárez zijn hun oude club FC Groningen zeker nog niet vergeten. De wereldtoppers van Liverpool hebben via social media hun steun uitgesproken voor de actie Laat Ons Weer Eens Juichen.

FC Groningen is financieel hard getroffen door het coronavirus en heeft een aantal werknemers noodgedwongen moeten ontslaan. De nummer negen van de Eredivisie heeft bovendien een beroep op de supporters moeten doen om geen compensatie te vragen voor de dit seizoen misgelopen thuiswedstrijden.

Wedden

Meer odds

Van Dijk doet er nu een stapje bovenop: de aanvoerder van het Nederlands elftal heeft via Twitter aangekondigd zelf vier seizoenkaarten voor komend seizoen aan te schaffen. 'Hiermee help ik FC Groningen in deze moeilijke tijd. De seizoenkaarten worden uiteindelijk verloot onder FC-fans die er zelf geen kunnen aanschaffen!'

Hans Hateboer heeft aangekondigd een vergelijkbaar gebaar te maken. Inmiddels hebben 1800 FC Groningen-fans al een nieuwe jaarkaart aangevraagd, ook al is de kans aanwezig dat er pas in 2021 weer publiek naar de stadions mag.