Haaland legt opvallende actie Dortmund uit: 'Normaal is het altijd uitverkocht'

Haaland legt opvallende actie Dortmund uit: 'Normaal is het altijd uitverkocht'

16-05-2020 17:56 Laatste update: 17:57
6

Erling Haaland is blij dat hij en zijn Borussia Dortmund met een 4-0 overwinning op aartsrivaal Schalke de fans toch nog wat vreugde hebben kunnen schenken. Ondanks dat alle supporters thuis naar de wedstrijd moesten kijken, wilden de jonge Noor en zijn collega's ze toch bedanken.

Na afloop van de wedstrijd begaven de spelers van Dortmund zich naar de Gelbe Wand, waar normaal gesproken het fanatieke deel van de BVB-support staat. Haaland en co bedankten het niet aanwezige publiek en vierden de overwinning op traditionele wijze. "Waarom zouden we dat niet doen?", reageerde de trefzekere spits voor de Duitse tv, uitgezonden door FOX Sports, op de vraag waarom de spelers dat deden.

Wedden

Meer odds

De Noorse tienersensatie is de fans dankbaar. "We willen op die manier een boodschap aan de fans geven. Normaal zit het hier helemaal vol en is het uitverkocht, maar we wisten dat we die support nu thuis zouden krijgen van onze fans. Daardoor waren we nergens bang voor en wisten we dat we zouden winnen. En je hebt het kunnen zien: we hadden controle over de wedstrijd. Een goede start voor ons."