Twente-fans verlengen massaal seizoenkaart en krijgen broodje van Van der Meyde

Twente-fans verlengen massaal seizoenkaart en krijgen broodje van Van der Meyde

Gepubliceerd: zondag 17 mei 2020 om 07:10zo 17-05-2020 om 07:10

Bij FC Twente hebben na één dag meteen al 8.157 fans hun seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021 verlengd. Een aantal van hen kreeg bezoek aan huis van spelers en andere prominenten van de Tukkers, die een broodje beenham uit de Grolsch Veste kwamen brengen.

Door het overweldigende succes bleek het onmogelijk om iedereen een broodje te bezorgen, schrijft Twente op de clubsite. Die supporters krijgen een coupon om bij de eerste thuiswedstrijd met publiek een gratis broodje af te halen. Onder meer Fred Rutten en Andy van der Meyde zetten zich in voor de actie.

FC Twente biedt bij de seizoenkaarten drie opties aan om de fans tegemoet te komen voor de thuisduels die zonder publiek worden gespeeld. De Enschedese aanhang kan volledig afzien van de tegemoetkoming, die laten bijschrijven op een tegoedkaart voor consumpties in de Grolsch Veste of laten verrekenen met de aanschaf van een kaart voor het seizoen 2021/2022.

De Tukkers maakten vrijdag bekend dat de coronacrisis er flink inhakt. Met de spelersgroep werd reeds een akkoord gesloten om salaris in te leveren. De massale steun van de fans doet de club dan ook goed. Ter vergelijking: vorig jaar, na de huldiging en terugkeer naar de Eredivisie, stond de teller aan het eind van de eerste dag op zo'n 1300 verlengde seizoenkaarten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws