Janssen denkt niet aan terugkeer: 'Ik wil hier zeker nog aantal jaartjes blijven'

Janssen denkt niet aan terugkeer: 'Ik wil hier zeker nog aantal jaartjes blijven'

Gepubliceerd: zondag 17 mei 2020 om 07:54zo 17-05-2020 om 07:54

Vincent Janssen heeft in Mexico het voetbalgeluk hervonden na enkele moeizame jaren bij Tottenham Hotspur en Fenerbahçe. De 25-jarige spits van CF Monterrey is voorlopig niet van plan om terug te keren op de Europese velden.

"Het bevalt hartstikke goed. Het is een heel mooie ervaring", zegt Janssen in gesprek met zijn oude club Almere City FC. "Het was best wel een stap om naar Mexico te gaan, maar het is allemaal heel goed bevallen. Het was anders dan de gebruikelijke stap, maar ik vind het erg leuk hier. Ik heb nog geen seconde spijt gehad."

Janssen heeft het blessureleed achter zich gelaten bij Monterrey. "Ik heb weer het goede gevoel gekregen dat ik lange tijd niet hebt gehad, dat je belangrijk bent voor het team." Met een rentree in het Nederlands elftal is hij niet bezig. "Ik wilde sowieso eerst weer op mijn oude niveau komen. Ik heb daar negen maanden hard aan gewerkt en met resultaat", doelt hij op het kampioenschap van zijn club.

De oud-spits van AZ zit de komende seizoenen goed in Mexico. "Ik was echt weer aan het genieten van het voetbal en hoe goed het ging. Ik heb zeker de behoefte hier te zitten, ben hier op mijn plek, ben echt blij en tevreden. Ik wil hier nog wel een aantal jaartjes blijven. Zeker."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws