Schandaalstuk van The Sun: Hudson-Odoi (Chelsea) om 4.00 uur gearresteerd

Schandaalstuk van The Sun: Hudson-Odoi (Chelsea) om 4.00 uur gearresteerd

Gepubliceerd: zondag 17 mei 2020 om 22:58zo 17-05-2020 om 22:58

Laatste update: zondag 17 mei 2020 om 23:21zo 17-05-2020 om 23:21

The Sun heeft zondagavond groot uitgepakt met een schandaalstuk over Chelsea-aanvaller Callum Hudson-Odoi. De negentienjarige aanvaller is om vier uur 's nachts (!) opgepakt omdat hij de momenteel geldende quarantaineregels niet respecteerde.

Volgens The Sun was Hudson-Odoi via social media in contact gekomen met een model en wilde hij haar ophalen om vervolgens bij hem thuis af te spreken. De vrouw kreeg één opdracht mee: sexy lingerie dragen. "Ze zag er heel glamourous uit, het type vrouw dat je vaak ziet bij Love Island", wordt één van Hudson Odoi's buren geciteerd door de boulevardkrant. "Ze had hele decadente Louis Vuitton-spullen bij zich."

De drievoudig international van Engeland en zijn date zouden vervolgens echter ruzie hebben gekregen. Nadat de politie en de ambulancediensten werden gebeld, kreeg het penthouse van Hudson-Odoi bezoek van een groot aantal agenten. "Er wonen meerdere voetballers in dit complex. 's Nachts liep het uit de hand en werd de politie gebeld", bevestigt één van de buurtbewoners.

Chelsea heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van The Sun. Hudson-Odoi is saillant genoeg zelf besmet geweest met het coronavirus. Na de positieve test van de aanvaller moest de hele spelersgroep en technische staf in quarantaine.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws