Streep door Vitesse-vertrek: Ik kan naar de zandbak, maar zet vol in op Vitesse

Streep door Vitesse-vertrek: "Ik kan naar de zandbak, maar zet vol in op Vitesse"

18-05-2020 09:10
14

Oussama Darfalou krijgt volgend seizoen een eerlijke kans bij Vitesse. Die toezegging heeft de aanvaller gekregen van de nieuwe technisch directeur van de club, Johannes Spors.

Darfalou speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor VVV-Venlo omdat hij in Arnhem niet meer in aanmerking kwam voor speelminuten. De spits is blij met zijn nieuwe kans. "Mijn contract bij Vitesse loopt nog twee jaar door. Ik heb een gesprek gehad met de nieuwe technisch directeur", zegt Darfalou tegen de Gelderlander. "Deze zomer krijg ik echt een kans. Geen halve kans, zoals vorig jaar. Dan is het woord aan mij. Geloof maar dat ik alles geef om de spits van Vitesse te worden."

Darfalou wil er alles aan doen om te slagen bij Vitesse. "Ik heb enkele jaren geleden bewust gekozen voor Vitesse. Voor het voetbal in West-Europa. Daarvoor heb ik groot geld in het Midden-Oosten laten liggen. En dat doe ik nu weer. Ik kan naar de zandbak, maar zet vol in op Vitesse. Bij binnenkomst in 2018 sprak ik alleen Arabisch en Frans. Nu spreek ik Engels en leer ik Nederlands. Ik wil in Europa mijn grenzen verleggen. Dat spreekt meer aan dan de Emiraten", aldus de 26-jarige Algerijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie