Feyenoord ziet transfer afketsen: Hij is net als Mark van Bommel

Feyenoord ziet transfer afketsen: "Hij is net als Mark van Bommel"

18-05-2020 12:11 Laatste update: 12:32
119

Het is zonde dat Feyenoord en Bryan Linssen er niet uit zijn gekomen. Dat stellen Mario Been en Hans Kraay jr. De twee zijn bijzonder gecharmeerd van de transfervrije Vitesse-aanvoerder.

Feyenoord en Linssen slaagden er vorige week niet in een akkoord te bereiken, waardoor de 29-jarige aanvaller zo goed als zeker naar het buitenland vertrekt. "Ik vind het heel jammer, op drie fronten", reageert Been bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Het lijkt me een jongen die in De Kuip geweldig tekeer kan gaan, ik denk dat hij er helemaal niet bang voor zou zijn."

"Hij speelt bijna iedere wedstrijd", vervolgt de oud-trainer van Feyenoord over Linssen. "Ik heb dat zitten nakijken en hij is haast nooit geblesseerd. En hij maakt tien tot twintig goals, dus dat was een uitstekende speler voor Feyenoord geweest."

Kraay had Linssen volgend seizoen graag in het shirt van Feyenoord gezien. "Hij had daar prima gepast, want hij is geen ingetogen Limburger. Hij is net als Mark van Bommel, gelijk aanwezig in de kleedkamer. Dat was wel geslaagd. Dit komt nooit meer voor hem."