Verbannen Club Brugge-spits slaat weer toe en haalt trainer van kampioensfoto

Verbannen Club Brugge-spits slaat weer toe en haalt trainer van kampioensfoto

18-05-2020 14:38
12

Mbaye Diagne heeft weer toegeslagen. Het enfant terrible van Club Brugge ontbrak tot zijn verbazing op de kampioenfoto, maar photoshopte zichzelf erin.

Club Brugge vierde zondagavond virtueel de landstitel, nadat de Belgische club vorige week werd uitgeroepen tot kampioen van België. Bij de club van Ruud Vormer wordt men echter niet graag herinnerd aan Diagne, die in november op non-actief werd gezet na de penaltyrel in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Senegalese spits stond dan ook niet op de kampioensfoto.

Diagne greep niet veel later in, nam er een loopje mee en plaatste net voor middernacht een aangepaste versie op Instagram, waarin hij trainer Philippe Clement heeft vervangen door zichzelf. 'Een team zonder coach, we waren goed', voegt hij eraan toe. Diagne scoorde tot zijn schorsing vier keer in de Jupiler Pro League, maar kwam vooral in het nieuws door zijn strapatsen buiten het veld. Zo weigerde hij onlangs zijn gehuurde villa in Knokke-Heist te verlaten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barki mame Bamba mbachèeee 🤣🏆again ☝🏼🇸🇳 🦍 una squadra senza allenatore bravi ragazzi siamo stati bravi noi 😬

Een bericht gedeeld door Mbaye Jr Diagne الحمد لله 🇸🇳🇮🇹 (@mbayediagne909) op