Veerman grapt: 'Als Heerenveen dat bedrag vraagt, zit ik hier tot mijn 35ste'

Veerman grapt: 'Als Heerenveen dat bedrag vraagt, zit ik hier tot mijn 35ste'

18-05-2020 16:39
16

Joey Veerman staat in de belangstelling van Feyenoord, maar de Rotterdammers hebben zich nog niet gemeld bij sc Heerenveen. Zelf lijkt de middenvelder een transfer wel te zien zitten, al durft hij nog niet serieus te dromen van een overstap.

"Ze hebben mijn zaakwaarnemer gesproken, maar ze hebben nog geen contact opgenomen met Heerenveen. Dan lijkt mij dat er nog niets aan de hand is", aldus Veerman tegen FOX Sports. Veerman denkt wel klaar voor zo'n stap te zijn. "Sommige mensen zullen zeggen: je kunt beter nog een jaar blijven, anders kom je op de bank. Maar nadat ik van Volendam van Heerenveen ging, stond ik na een week ook al in de basis. Dat moet je zelf kunnen laten zien. Dus waarom niet?"

De vraag is wel of Feyenoord in deze tijden met een serieus bod naar Heerenveen kan komen. Veerman heeft geen idee wat voor transfersom de Friese club voor hem gaat verlangen. "Laatst zei Gerry (Hamstra, technisch manager, red.): onder de tien miljoen euro kom je hier niet weg. Maar dat zijn alleen maar leuke geintjes. Als ze dat vragen, zit ik hier nog wel tot mijn 35ste en dat is ook weer niet de bedoeling", aldus Veerman.