Tagliafico mikt op vertrek bij Ajax: 'Gesproken met clubs uit diverse landen'

Tagliafico mikt op vertrek bij Ajax: 'Gesproken met clubs uit diverse landen'

19-05-2020 06:53
126

Nicolas Tagliafico mikt aankomende zomer op een transfer. Zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper herhaalt die wens in Italiaanse media.

Tagliafico is een van de spelers die mag vertrekken bij Ajax. Hij heeft er 2,5 jaar opzitten in Amsterdam. De Argentijnse linksback vindt het tijd voor een kijkje over de grens. "Dat is wel het plan. We zullen zien hoe de markt zich gaat ontwikkelen", zegt Schlieper tegen PassioneInter.

Op de achtergrond zijn er ontwikkelingen gaande, vertelt Schlieper. "We hebben gesproken met clubs uit verschillende landen, maar je zult vast begrijpen dat deze zaken uiterst vertrouwelijk zijn." Namen van clubs worden niet naar voren gebracht.

Atlético Madrid en FC Barcelona zijn al eens genoemd en nu schijnt ook Internazionale belangstelling te hebben. "Inter is zonder twijfel een geweldige club, maar ik moet benadrukken dat we geen contact hebben gehad", zegt Schlieper.

Ajax sluit het seizoen af als nummer één, maar niet als kampioen. Schlieper: "Ajax domineerde de competitie en had goede kansen om te winnen. (...) Ieder land nam zijn beslissing. In Nederland volgden ze de beslissing van de overheid om sportwedstrijden tot 1 september te verbieden."