Bosz kritisch op 'speciale speler' Leverkusen: 'Hij kan veel beter'

Bosz kritisch op 'speciale speler' Leverkusen: 'Hij kan veel beter'

19-05-2020 07:13
2

Kai Havertz was maandagavond verantwoordelijk voor de helft van de totale productie van Bayer Leverkusen, maar toch is trainer Peter Bosz kritisch op zijn sterspeler. Leverkusen maakte gehakt van Werder Bremen: 1-4.

Werder werd in vijf minuten tijd twee keer getroffen door twee rake kopballen van Havertz, die als aanvoerder en als centrumspits begon. "Kai is een speciale speler, maar ik denk niet dat hij vandaag zijn beste wedstrijd heeft gespeeld", zegt Bosz op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

"Ik ken hem al langer en ik weet dat hij veel beter kan. Het heeft ook te maken met ritme." Havertz kreeg de aanvoerdersband van Bosz. "Het zal voor iedere speler speciaal zijn als hij de aanvoerdersband draagt, dus ook voor Kai."

In de tweede helft liep Leverkusen uit naar 1-4. "Uiteraard ben ik tevreden als je met 1-4 wint in Bremen. Als je twee maanden niet hebt gevoetbald zijn er veel vraagtekens", zegt Bosz. "We hebben verdiend om te winnen, zelfs als speelden we niet altijd goed. We hebben weinig training gehad. Het oogde soms wat stroperig. Maar toch ben ik heel tevreden. Na twee maanden kun je niet alles verwachten."