Fortuna Sittard-eigenaar onthult: gesprekken met bekende Turkse zakenman lopen

Fortuna Sittard-eigenaar onthult: gesprekken met bekende Turkse zakenman lopen

19-05-2020 10:18 Laatste update: 10:24
76

Fortuna Sittard-eigenaar Isitan Gün is in gesprek met de Turkse zakenman Acun Ilicali over een mogelijke investering in de Eredivisie-club. Dat laat Gün weten in een verklaring op zijn Twitter-account.

Sinds begin mei zijn er in Turkije veel geruchten over een mogelijke overname van Fortuna Sittard door Ilicali. Gün lachte die verhalen eerder nog weg, maar bevestigt nu dat er lopende gesprekken zijn met de zakenman, al wordt niet duidelijk waar de onderhandelingen precies over gaan. 'We kennen meneer Ilicali al heel lang. Een aantal maanden geleden heeft hij interesse getoond om betrokken te raken bij Fortuna Sittard. Dat verwelkom ik om twee redenen. Eén: de interesse van meneer Ilicali is een sterke bevestiging van het werk dat we met veel mensen hier hebben uitgevoerd sinds 2016. En twee: dit is een kans dat de strategische positie van Fortuna Sittard voor vele jaren zal versterken.'

Gün benadrukt dat er nog geen akkoord is en onthult ook niet waar de gesprekken precies over gaan. 'Er is nog geen overeenstemming, maar we hopen elkaar snel te ontmoeten en de opties te bespreken zodra de restricties op reizen worden opgeheven', aldus Gün. Ilicali is een bekende televisiepersoonlijkheid en een entrepeneur in het media- en televisielandschap met een passie voor voetbal. De vijftigjarige zakenman heeft productiebedrijven in Turkije, Mexico, de Verenigde Staten, Brazilië en nog vele andere landen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Altın pas tutmaz’

Een bericht gedeeld door Acun Ilıcalı (@acunilicali) op