PSV trapt seizoenkaartencampagne af: keuze uit All-In, FiftyFifty en Original

PSV trapt seizoenkaartencampagne af: keuze uit All-In, FiftyFifty en Original

19-05-2020 16:30
47

PSV heeft de seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021 officieel in de verkoop gedaan. De Eindhovenaren bieden de fans drie verschillende opties aan: All-In, FiftyFifty en Original. 

All-In
Dat PSV zou gaan werken met dit type seizoenkaart, was al langer bekend: als fans voor deze optie kiezen, zijn ze komend seizoen én in 2021/2022 zeker van hun plekje. Mocht er in het hele seizoen 2020/2021 geen publiek welkom zijn, dan is deze kaart ook in 2022/2023 nog geldig, tegen hetzelfde tarief. De zogeheten PSV Seizoen Club Card All-In is ook geldig voor wedstrijden in de KNVB Beker en Europese duels.

FiftyFifty
Met deze optie gaat PSV ervan uit dat het negen thuisduels met publiek mag spelen: supporters betalen dan ook de helft van de reguliere prijs. Als het Philips Stadion eerder dan verwacht weer gevuld mag worden, betalen seizoenkaarthouders per wedstrijd bij. Mocht er gedurende het hele seizoen helemaal geen publiek toegelaten worden, dan krijgt men de helft van het aankoopbedrag weer terug.

Original
Fans die voor deze optie kiezen, betalen dezelfde prijs als voor een reguliere seizoenkaart én kunnen voor het seizoen 2021/2022 een seizoenkaart voor hetzelfde tarief aanschaffen. Als er helemaal geen publiek naar de stadions mag, zal PSV echter geen financiële tegemoetkoming uitkeren voor de houders van dit type seizoenkaart.