'Meerwaarde' Nelom zet alsnog handtekening: 'Plezier in het spel teruggevonden'

'Meerwaarde' Nelom zet alsnog handtekening: 'Plezier in het spel teruggevonden'

Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 16:46di 19-05-2020 om 16:46

Miquel Nelom is ook volgend seizoen in het Koning Willem II Stadion te bewonderen. De nummer vijf van de Eredivisie heeft het aflopende contract van de linksback verlengd, maakt het dinsdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

Nelom kwam afgelopen zomer vlak voor de transferdeadline over van het Schotse Hibernian en tekende voor één seizoen. Willem II besloot aanvankelijk de eenjarige optie in zijn contract niet te lichten, maar beide partijen hebben elkaar nu alsnog gevonden. De 29-jarige Rotterdammer heeft nu zelfs voor twee seizoenen bijgetekend.

Technisch directeur Joris Mathijsen is blij dat het alsnog gelukt is om Nelom binnenboord te houden. "Met zijn kwaliteiten en ervaring is Miquel belangrijk voor het team. Zowel binnen als buiten de lijnen heeft hij dit seizoen laten zien een meerwaarde te zijn voor ons", laat hij weten aan de Willem II-kanalen. Ook de linkspoot zelf is opgelucht. "Ik ben aan het begin van het seizoen teruggekomen naar Nederland om het plezier in het spel terug te vinden. Dat is bij Willem II zeker gelukt."

Na de zomer mag hij met Willem II zelfs Europa in. "Volgend seizoen willen we dit seizoen een goed vervolg geven en ik kijk ernaar uit om met Willem II Europees voetbal te spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws