Linssen: 'Erg goed gevoel bij Feyenoord, maar na de eerste aanbieding was dat weg'

Linssen: 'Erg goed gevoel bij Feyenoord, maar na de eerste aanbieding was dat weg'

19-05-2020 21:08
144

Bryan Linssen weet nog niet waar hij zijn carrière voort gaat zetten en houdt alle opties open. Feyenoord wordt het in ieder geval niet voor de 29-jarige Limburger, die binnenkort uit zijn contract loopt bij Vitesse.

Linssen liet onlangs al weten dat hij onaangenaam was verrast door de eerste aanbieding van Feyenoord, nadat de eerste gesprekken tussen beide partijen nog hoopgevend waren. "Na die gesprekken had ik een heel erg goed gevoel. Maar na de eerste aanbieding was dat gevoel eigenlijk helemaal weg", laat hij weten aan FOX Sports.

Nu lonkt waarschijnlijk een buitenlands avontuur: Linssen schermde al met interesse vanuit Duitsland, maar weegt nu zijn opties af. "Er is interesse uit de Bundesliga: fantastisch. Dan praten we over Amerika, Australië, China... Dan ga je de plusjes en de minnetjes wegstrepen, ook kijken naar bepaalde steden. Er zitten steden waar ik mezelf niet zie wonen: dan houdt het bijvoorbeeld al op."

Linssen draait er echter niet omheen: de aanvaller wil graag een financiële klapper maken. "Ik ben 29, ik word dit jaar nog dertig (op 8 oktober, red.). Het financiële plaatje moet ook gewoon kloppen."