'Ik voel me niet te groot om nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie te spelen'

'Ik voel me niet te groot om nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie te spelen'

19-05-2020 23:57
13

Keuken Kampioen Divisie-topscorer Robert Mühren weet nog niet waar hij komend seizoen zal spelen. De 31-jarige Noord-Hollander was afgelopen seizoen in bloedvorm bij SC Cambuur, maar heeft nog een doorlopend contract bij Zulte Waregem.

In West-Vlaanderen lijkt hij echter geen toekomst te hebben: de nummer 9 van de Jupiler Pro League heeft Mühren al drie keer uitgeleend, aan Sparta, NAC Breda en Cambuur. "Eigenlijk weet ik al wat ze van plan zijn, dus dat wordt natuurlijk weer een mooie zaak", vertelt hij aan FOX Sports. "Dat ging de afgelopen drie jaar niet heel simpel, zo'n verhuurperiode. Dan moest ik steeds weer daarnaartoe in de voorbereiding, net zoals dat nu weer gaat gebeuren."

Mühren zou echter tekenen voor een verlengd Cambuur-verblijf. "Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en ik voel me helemaal niet te groot om nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie te spelen", klinkt het. "We hebben dit jaar laten zien dat we heel mooi voetbal kunnen spelen, voor de fans is dat ook fantastisch. Dus ik zeg daar geen nee tegen."