Vitesse pakt door en voorkomt transfervrij vertrek: Ik ben blij dat het rond is

Vitesse pakt door en voorkomt transfervrij vertrek: "Ik ben blij dat het rond is"

20-05-2020 15:53
18

Vitesse zit niet stil: in navolging van Remko Pasveer heeft woensdag Patrick Vroegh zijn aflopende contract verlengd in Arnhem. De middenvelder (20) tekent voor drie jaar.

Vroegh speelt sinds 2015 voor Vitesse, doorliep de jeugdopleiding en maakte eind 2019 zijn Eredivisie-debuut. Inmiddels staat de teller op elf officiële wedstrijden. Vitesse hoopt dat Vroegh de komende jaren uitgroeit tot een vaste basisspeler in Arnhem.

Wedden

Meer odds

"Ik ben blij dat het rond is. De club heeft meerdere keren het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat vertrouwen wil ik waar gaan maken op het veld", reageert Vroegh op zijn contractverlenging. "Het afgelopen seizoen was heel bijzonder voor mij. Ik maakte mijn debuut in de Eredivisie, mocht zelfs mijn basisdebuut maken en kreeg kort voordat de competitie werd stilgelegd steeds meer speelminuten. Ik heb mezelf kunnen laten zien."

Technisch directeur Johannes Spors is in zijn nopjes. "Patrick bezit alle kwaliteiten om ver te komen. Het is belangrijk dat hij hard blijft werken om elke dag nog beter te worden. Ik ben blij dat Patrick ervoor heeft gekozen om de volgende stappen in zijn carrière bij Vitesse te zetten. Dit is precies de reden waarom onze voetbalacademie bestaat: eigen talenten klaarstomen voor het eerste elftal."