Verbazing om interesse Bayern München en Barcelona in Dest: 'Hij doet maar wat'

Verbazing om interesse Bayern München en Barcelona in Dest: 'Hij doet maar wat'

20-05-2020 16:08
87

Ajax moet meewerken aan een vertrek van Sergiño Dest. Dat stelt Jack van Gelder, die niet bijster onder de indruk is van het negentienjarige Bayern München-doelwit.

Dest wordt al maanden in verband gebracht met Bayern, terwijl ook FC Barcelona wel wat in hem zou zien. "Met alle respect, ook Dest wordt door een aantal mensen bij Barcelona genoemd. Dan denk ik: als Dest wordt genoemd bij Barcelona, al mag je door een aantal landen niet rijden, breng hem weg. Zo snel mogelijk, onder een deken en weg", aldus Van Gelder bij Paniekvoetbal van Ziggo Sport.

Wedden

Meer odds

"Hij is een hartstikke leuke voetballer met veel enthousiasme, maar als hij nou één ding niet heeft, dan is het discipline. Hij doet maar wat", vervolgt de presentator. "En ik denk dat er bij Barcelona best wel behoefte is verdedigers die eroverheen gaan, maar die toch ook wel wat discipline hebben. Dit wordt genoemd door zaakwaarnemers en journalisten, ik kan me daar niets serieus bij voorstellen. Hij heeft één ding niet als verdediger: hij kan niet verdedigen. Hij corrigeert dat op snelheid, maar hij kan niet verdedigen."

Zaakwaarnemer Joes Blackborn liet deze week aan Voetbal International weten dat Bayern München nog altijd geïnteresseerd is in Dest. De Amerikaanse international wil graag een stap maken.