'Spel op de wagen in Almelo: club meldt zich bij Heracles voor topscorer Dessers'

'Spel op de wagen in Almelo: club meldt zich bij Heracles voor topscorer Dessers'

20-05-2020 19:28
26

Heracles Almelo moet rekening houden met een vertrek van clubtopscorer Cyriel Dessers. Een club heeft zich gemeld in het Polman Stadion voor de 25-jarige Belg, die ook een Nigeriaans paspoort heeft. Dat meldt TC Tubantia.

'Het spel is op de wagen', schrijft de regionale krant maandagavond. Welke club interesse heeft in Dessers, is niet duidelijk. "De club heeft een indicatie gegeven, maar die is voor ons niet voldoende om in gesprek te gaan", reageert Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles. Hij laat weten pas te willen onderhandelen als er interessante bedragen op tafel komen.

Dessers kwam vorig jaar over van FC Utrecht en was in het door het coronavirus afgebroken seizoen uitstekend op schot. De spits was in 26 duels in de Eredivisie goed voor vijftien goals, waarmee hij met Feyenoorder Steven Berghuis als gedeeld topscorer eindigde. Daarnaast gaf hij vijf assists.

Heracles sloeg in januari al een bod op Dessers af. De Almeloërs vonden het te riskant om de aanvaller kort voor het verstrijken van de transferdeadline te laten gaan.