Goaltjesdief van Sevilla niet happig op transfer na interesse 'van Ajax en Barça'

Goaltjesdief van Sevilla niet happig op transfer na interesse 'van Ajax en Barça'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 20:32wo 20-05-2020 om 20:32

Ajax heeft net als FC Barcelona interesse getoond in Diego Fernández Talaverón, een achttienjarige spits van Sevilla. Dat meldt Diario de Almería. Het talent lijkt echter weinig in een vertrek uit Andalusië te zien.

Talaverón scoorde dit seizoen liefst 22 keer in 22 duels voor Sevilla O19. Daarmee heeft de aanvaller uit Almería zich in de kijker gespeeld bij tal van clubs, schrijft de lokale krant. Barça en Ajax zouden de meest toonaangevende clubs zijn die achter hem aanzitten, maar onder meer ook Levante wil een poging wagen.

Talaverón blijft rustig onder alle interesse. "Ik hoop bij Sevilla te blijven. Veel teams tonen interesse in mij, zowel in Spanje als daarbuiten. Maar ik ben heel gelukkig hier. Mijn teamgenoten en coaches behandelen mij heel goed. Ik ben dan ook gefocust op Sevilla en wil hier slagen. Ik ben deze club heel dakbaar.

Het is niet voor het eerst dat Ajax in verband wordt gebracht met een speler van Sevilla. Linksback Pablo Pérez zou in beeld zijn als opvolger van Nicolás Tagliafico.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws