Felle kritiek op Premier League-herstart: 'Alsof we laboratoriumratten zijn'

Felle kritiek op Premier League-herstart: 'Alsof we laboratoriumratten zijn'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 20:53wo 20-05-2020 om 20:53

Danny Rose ziet helemaal niets in de plannen van de Premier League om het seizoen uit te spelen. De 29-voudig international van Engeland vindt dat de spelers worden behandeld als laboratoriumratten.

"Mensen zeggen dat we weer moeten gaan voetballen, het lijkt wel alsof wij proefkonijnen of laboratoriumratten zijn", vertelt de linksback, die door Newcastle United wordt gehuurd van Tottenham Hotspur, in de Lockdown Tactics Podcast.

Dinsdag werd bekend dat bij 748 controles op het coronavirus bij de Premier League-clubs zes positieve gevallen waren geconstateerd. "We experimenteren en zien dan wel of het werkt of niet", stelt een boze Rose. "Ik zie het helemaal voor me hoe mensen thuis zeggen: ze verdienen zo veel geld, dan moeten ze ook maar weer het veld op."

"Ik zou mijn gezondheid mogelijk in gevaar brengen alleen maar omdat mensen zich kunnen amuseren. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik erbij betrokken wil zijn", aldus de 29-jarige verdediger, die zich aansluit bij Watford-aanvoerder Troy Deeney, die weigerde de training te hervatten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws