Concrete aanbiedingen blijven uit voor Sparta-parel: 'Ze vroegen om een indicatie'

Concrete aanbiedingen blijven uit voor Sparta-parel: 'Ze vroegen om een indicatie'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 21:37wo 20-05-2020 om 21:37

Sparta heeft nog geen concrete aanbieding ontvangen voor Abdou Harroui. De 22-jarige middenvelder staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland, maar die houden vooralsnog hun kruit droog.

Sparta zou met het verkopen van Harroui meer financiële mogelijkheden krijgen. Die zijn ook nodig, want volgens Voetbal International wil directeur voetbal Henk van Stee na de komst van Michaël Heylen en Lennart Thy nog vier nieuwe spelers naar Het Kasteel halen. De Rotterdammers zoeken opvolgers van Jurgen Mattheij, Halil Dervisoglu, Ragnar Ache en Lars Veldwijk en mogelijk dus ook van Harroui.

Harroui, jeugdproduct van Sparta, kwam dit seizoen 26 in actie voor de club en scoorde vier keer. De middenvelder staat er goed op in het buitenland, weet Van Stee. "Abdou staat overal in de scoutingsbestanden, want hij heeft een ongelofelijk goede ontwikkeling doorgemaakt", laat hij optekenen. "Turkse, Engelse en Duitse clubs hebben om een indicatie gevraagd, maar een concreet bod is er niet gedaan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws