Groenendijk laat Roda schieten: 'Weet dat hij in principe op het buitenland wacht'

Groenendijk laat Roda schieten: 'Weet dat hij in principe op het buitenland wacht'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 22:12wo 20-05-2020 om 22:12

Fons Groenendijk is op dit moment niet in beeld om de nieuwe trainer van Roda JC te worden. De voormalig oefenmeester van onder meer ADO Den Haag en Willem II staat op goede voet met Jeffrey van As, die technisch directeur is in Kerkrade.

De goede relatie tussen de twee, die stamt uit de tijd dat beiden in Den Haag werkzaam waren, leidt volgens Van As niet tot een dienstverband van Groenendijk in het Parkstad Limburg Stadion. "Dat denk ik niet", laat hij weten tegenover Voetbal International. "We hebben wel nog altijd veel contact. Ik vind Fons een goede trainer, maar ik weet dat hij in principe op het buitenland wacht."

Van As is op zoek naar een andere hoofdtrainer en kan daarbij gebruik maken van wat extra financiële armslag. Woensdag werd bekend dat Roda JC voor de vijfde keer in korte tijd is overgenomen en de club in stabieler vaarwater zal komen. In de geruchtenmolen zongen de namen van Ernie Brandts en Dirk Heesen al rond, maar Van As zegt dat beide mannen op dit moment niet op het Limburgse lijstje staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws