Been wijst interesse op voorhand af: 'Als ze me bellen? Dan zeg ik nee, dank je'

Been wijst interesse op voorhand af: 'Als ze me bellen? Dan zeg ik nee, dank je'

Gepubliceerd: woensdag 20 mei 2020 om 23:31wo 20-05-2020 om 23:31

Mario Been is niet van plan om de nieuwe trainer van Roda JC te worden. Been, die op dit moment als analist bij FOX Sports actief is, speelde tijdens zijn actieve loopbaan voor de Koempelclub.

Volgens commentator Mark van Rijswijk zingt de naam van Been wel degelijk rond in Zuid-Limburg, maar Been zegt van niets te weten. "Oh, mijn naam wordt genoemd?" zegt hij in Voetbalpraat op FOX Sports. "Het was wel leuk en gezellig toen ik daar speelde. Als ze me zouden bellen? Nee, dank je."

De voormalig oefenmeester van onder meer Feyenoord en NEC vraagt zich af of hij überhaupt nog wel een club mag trainen. "Geen idee of ik nog genoeg licentiepunten heb. Ik ben een paar vergaderingen niet geweest en dan wordt je licentie afgenomen."

Eerder op woensdag maakte Roda bij monde van technisch directeur Jeffrey van As al bekend dat Fons Groenendijk, Dirk Heesen en Ernie Brandts ook niet op het lijstje staan om volgend seizoen de scepter te zwaaien in het Parkstad Limburg Stadion. Groenendijk zou een buitenlands avontuur ambiëren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws