Feyenoord ziet huurling na de zomer niet terug: 'Volgend seizoen weer hier'

Feyenoord ziet huurling na de zomer niet terug: 'Volgend seizoen weer hier'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 06:54do 21-05-2020 om 06:54

Oguzhan Özyakup lijkt na dit seizoen niet terug te keren bij Feyenoord. Besiktas wil volgend seizoen graag zelf de beschikking hebben over de middenvelder.

"Özyakup ging naar Nederland omdat hij even toe was aan een nieuwe omgeving", zegt vice-president Emre Kocadag tegen Haberler. "Volgend jaar zal hij weer voor Besiktas spelen." Onlangs liet de Zaandammer zelf nog weten dat hij zijn huurperiode in Rotterdam gaat uitdienen als Feyenoord dat wil. "Ik heb nog twee maanden een contract als huurspeler en train dus voorlopig gewoon door hier. Als Feyenoord me wil houden, blijf ik hier."

Özyakup speelde uiteindelijk maar vier wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers door een lichte blessure en het vroegtijdig stilleggen van de Erediviise. De Besiktas-huurling kwam tot 73 speelminuten in de Eredivisie en 54 minuten in de KNVB Beker. In Turkije gaat er nog wel gevoetbald worden: vanaf 12 juni moet de Süper Lig weer hervat worden. Özyakup kan in het restant van dit seizoen niet meer uitkomen voor Besiktas.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws