'Bournemouth heeft probleemkind van 18 miljoen ook na 1 juli niet meer nodig'

'Bournemouth heeft probleemkind van 18 miljoen ook na 1 juli niet meer nodig'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 16:58do 21-05-2020 om 16:58

Nathan Aké en Arnaut Danjuma Groeneveld gaan per 1 juli afscheid nemen van Bournemouth-ploeggenoot Jordon Ibe. Het aflopende contract van de 24-jarige aanvaller zal volgens Sky Sports niet verlengd worden door The Cherries, ook niet als er in juli nog gevoetbald wordt.

Bournemouth heeft het nieuws nog niet naar buiten gebracht, maar lbe lijkt dus begonnen te zijn aan zijn laatste weken aan de Zuid-Engelse kust. Opmerkelijk genoeg heeft de nummer 18 van Engeland niet besloten om Ibe een 'short term extension' aan te bieden. Als de Premier League weer van start gaat, kunnen The Cherries in de wedstrijden na 1 juli geen beroep meer op de Engels jeugdinternational.

In 2016 betaalde Bournemouth nog circa achttien miljoen euro voor het toenmalige Liverpool-talent, dat echter een teleurstellend seizoen achter de rug heeft. Ibe kwam speelde eind augustus zijn enige twee wedstrijden van deze Premier League-jaargang en kwam buiten de lijnen in opspraak. Zo reed hij afgelopen zomer met zijn Bentley een coffeeshop in Londen binnen en schond hij onlangs de Britse lockdownregels, door een foto van een bezoek aan de kapper te delen via social media.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws