Heerenveen-directeur verbaast met 'constructieve gesprekken': 'Weten we niets van'

Heerenveen-directeur verbaast met 'constructieve gesprekken': 'Weten we niets van'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 22:56do 21-05-2020 om 22:56

De uitlatingen die Cees Roozemond deed, zijn in Friesland met gefronste wenkbrauwen ontvangen. De sc Heerenveen-directeur liet in gesprek met de Leeuwarder Courant weten dat zijn club noodgedwongen reorganisaties moest doorvoeren en sprak ook over een verlaging van de stadionhuur.

De nummer 10 van de Eredivisie huurt het Abe Lenstra Stadion van Sportstad Heerenveen: de jaarlijkse huur bedroeg voorheen 3,3 miljoen euro, maar is recentelijk al verlaagd naar 2,3 miljoen. Na het uitbreken van het coronavirus zijn de financiële problemen echter toegenomen in Heerenveen. "We hebben om uitstel van betaling gevraagd en we willen afspraken maken over een lagere huur in de toekomst. We voeren constructieve gesprekken", liet Roozemond weten.

Bij Sportstad Heerenveen weet men echter niets van deze 'constructieve gesprekken' en de verzoeken tot huurverlaging. "Dat zal dan misschien nog wel komen. Ik ben verbaasd", reageert directeur Rinse Bleeker in gesprek met Omrop Fryslân. "Maar ik spreek Roozemond morgen weer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws