'PSG-sterren drukken telefoontjes Al-Khelaïfi weg en weigeren offer te brengen'

'PSG-sterren drukken telefoontjes Al-Khelaïfi weg en weigeren offer te brengen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 08:39vr 22-05-2020 om 08:39

Laatste update: vrijdag 22 mei 2020 om 08:55vr 22-05-2020 om 08:55

Er heerst een gespannen sfeer bij Paris Saint-Germain. Volgens L'Équipe reageren een aantal belangrijke spelers niet op het verzoek van de clubleiding om te praten over een loonoffer.

PSG kan een groot deel van de salariskosten opvangen door een regeling met de Franse overheid, maar wil ook nog afzonderlijk met de spelersgroep in gesprek over een extra salarisoffer. Dat is hard nodig, omdat de Ligue 1 afstevent op een enorme financiële klap door de vroegtijdige beëindiging van het seizoen. De competitie houdt rekening met verliezen tot 600 miljoen euro vanwege de coronacrisis.

De situatie is dus nijpend, ook voor PSG. Maar daar hebben de sterren in Parijs volgens L'Équipe maling aan. Een aantal belangrijke spelers heeft nog altijd niet gereageerd op het verzoek van de club om over een loonoffer te praten. Sterker, enkele spelers zouden ook de telefoontjes van president Nasser al-Khelaïfi niet meer beantwoorden. Thiago Silva wordt als de leider gezien in het verzet tegen de club. De Braziliaan loopt over ruim een maand uit zijn contract en wil de onderhandelingen blokkeren. Ondertussen zit de leiding van PSG met de handen in het haar. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws