LIVE: Bayern simpel langs Eintracht, Zirkzee speelt paar minuten mee (gesloten)

LIVE: Bayern simpel langs Eintracht, Zirkzee speelt paar minuten mee (gesloten)

23-05-2020 13:30 Laatste update: 20:20
41

De tweede Bundesliga-speelronde na de coronastop staat op het programma. De Duitse voetbalzaterdag zit bomvol wedstrijden om naar uit te kijken. De eerste wedstrijden worden om 15.30 uur gespeeld en dit liveblog blijft actief tot 20.30 uur. 

Voor het Bayer Leverkusen van trainer Bosz wacht om 15.30 uur de derby met Borussia Mönchengladbach in het 'goed gevulde' Borussia-Park. In het stadion worden voor zaterdag 20.000 kartonnen fans geplaatst

Borussia Dortmund gaat met het doelpuntenfenomeen Erling Haaland op bezoek bij VfL Wolfsburg, waar Wout Weghorst na een schorsing terugkeert en Davy Klaassen neemt het met Werder Bremen op tegen SC Freiburg. De vierde 15.30 uur-wedstrijd is die Paderborn tegen het Hoffenheim van Alfred Schreuder. Om 18.30 uur volgt nog de wedstrijd van Bayern München tegen Eintracht Frankfurt. 

Dinsdag begint overigens al weer de volgende Bundesliga-speelronde. Dan wordt onder meer de topper tussen Borussia Dortmund en Bayern München (18.30 uur) gespeeld. Dortmund heeft een achterstand van vier punten op koploper Bayern München en kan dat gat dus verkleinen in een onderling treffen.

Wedden

Meer odds