Witte rook aanstaande bij Twente: 'Samen met hem de technische staf invullen'

Witte rook aanstaande bij Twente: 'Samen met hem de technische staf invullen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 13:31vr 22-05-2020 om 13:31

FC Twente hoopt binnen twee weken een nieuwe technisch directeur aan te stellen. Algemeen directeur Paul van der Kraan is op zoek naar een opvolger van Ted van Leeuwen, die eerder de deur werd gewezen. 

In een bericht op de website van Twente laat Van der Kraan weten dat de supporters nog even geduld moeten hebben. "Ik begrijp dat velen zich afvragen wanneer de nieuwe technisch directeur en in het verlengde daarvan de nieuwe trainer worden aangesteld", laat hij weten in een persoonlijke boodschap aan de Enschedese achterban. "Er vinden op dit moment gesprekken plaats."

Die gesprekken zouden ertoe moeten leiden dat Twente binnen twee weken een nieuwe directeur kan presenteren, die vervolgens actief op zoek kan naar een nieuwe hoofdtrainer. "We willen eerst een technisch directeur aanstellen en gaan daarna samen met hem de technische staf invullen. Zodra de nieuwe mensen er zijn, zullen we hier uiteraard over berichten. In de eerste week van juni hopen we de nieuwe technisch directeur in huis te hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws